Personeel

 

                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                          Begroting

                        Draaiboek

 

Naam:

Taak:

Aanwezig:

Juryan Vos

Opening

11:30 uur

Sharon Verwoert

VIP opvangen Afsluiting

11:30 uur

Deborah van den Brink

Pasjes Controleur

11:30 uur

Rachella Beijeman

Begeleid de mensen naar de juiste plek/zaal

11:30 uur

Rosalie Siemerink

Let op de sporters

11:30 uur

Lora de Ruiter

Catering

11:30 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatoren:

Verantwoordelijk voor:

ZW: Rosalie Siemerink

Invulling van het programma

ZW: Lora de Ruiter

Invulling van het programma

TE: Deborah van den Brink

Beveiliging

TE: Rachella Beijeman

Beveiliging

EC: Juryan Vos

Budget en promotie

EC: Sharon Verwoert

Budget en promotie

 

Wat

Wanneer

Waar

Wie

Opening

Om 13:00 uur tot 13:30 uur

Ontmoetingsruimte

Juryan

Lunch

Van 13:30 uur tot 14:30 uur

Ontmoetingsruimte/ bar

Lora

Uitleg activiteiten

Van 14:45 uur tot 14:55 uur

Sporthal

Rosalie

Activiteit

Van 14:55 uur tot 16:45 uur

Sporthal

Rosalie

Afsluiting

Van 16:45 uur tot 17:00 uur

Sporthal

Sharon

Pasjes controle

Van 12:00 uur tot 13:00 uur

Hal

Deborah

Begeleiding naar ruimtes

Van 13:00 uur tot 17:00 uur

Receptie

Rachella

 

Wat

Waar

Wie

Lijst met genodigden klaarleggen

Hal

Deborah

Plattegronden klaarleggen

Receptie

Rachella

Sporthal klaarmaken

Sporthal

Rosalie en Sharon

Catering

Ontmoetingsruimte/bar

Lora

Podium opbouwen

Ontmoetingsruimte

Juryan

 

Wat

Wanneer

Waar

wie

Afbreken podium

Na 17:00 uur

Ontmoetingsruimte

Juryan en Sharon

Afwassen

Na 17:00 uur

Bar

Lora en Rosalie

Pasjes opbergen

Na 17:00 uur

Hal

Deborah

Plattegronden opruimen

Na 17:00 uur

Ontmoetingsruimte

Rachella

Sporthal opruimen

Na 17:00 uur

Sporthal

Sharon, Juryan, Lora, Rosalie, Deborah, Rachella

 

 

 

Boodschappenlijstje

 

Boodschappenlijstje voor 30 personen:

 

Appels……………………………………………………………………………….60 stuks

Peren………………………………………………………………………………..60 stuks

Bananen…………………………………………………………………………….60 stuks

Mandarijnen……………………………………………………………………..60 stuks

Aardbijen…………………………………………………………………………60 stuks

Theezakjes………………………………………………………………………2 doosjes van elk 20 per doos

Koffie……………………………………………………………………………….240 gram koffie

Sinasappelsap………………………………………………………………….6 pakken

Volle melk…………………………………………………………………………6 pakken

Halfvolle melk…………………………………………………………………6 pakken

Karnemelk………………………………………………………………………..6 pakken

Tomatensoep…………………………………………………………………..5 pakjes van elk 6 borden

Groentesoep……………………………………………………………………5 pakjes van elk 6 borden

Champignonsoep……………………………………………………………..5 pakjes van elk 6 borden

Wit brood………………………………………………………………………..60 sneetjes

Bruin brood……………………………………………………………………..60 sneetjes

Bolletjes……………………………………………………………………….…30 stuks

Ham………………………………………………………………………………….12 pakjes

Kaas…………………………………………………………………………………2 blokken

Margarine……………………………………………………………………….2 kuipjes

Ei…………………………………………………………………………………….…8 dozen van elk 10 per doos

Tomaten…………………………………………………………………………..30 stuks

Ui……………………………………………………………………………………….30 stuks

Komkommer……………………………………………………………………..4 stuks 

Sla……………………………………………………………………………………….6 kroppen sla